Koski-Säntti Heini

42-vuotias lähihoitaja ja sosionomi. Olen tehnyt töitä varhaiskasvatuksessa, vanhusten parissa sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutuksessa. Tällä hetkellä työskentelen lastensuojelussa nuorten yksikön ohjaajana.

Miksi olet ehdolla Nokian demareissa?

Olen monipuolisesti kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja Sdp:n arvomaailma kohtaa omani kanssa. Minulle tärkeitä arvoja ovat mm. yhdenvertaisuus, ihmislähtöisyys ja osallisuuden vahvistaminen. Nokian demareissa on hyvä tekemisen meininki!

Parasta Nokialla?

Nokia on ollut kotini vuodesta 1999 alkaen. Nokia on sopivan kokoinen kaupunki, jossa on palvelut, harrastusmahdollisuudet ja luonto lähellä. Meillä on myös uusi upea kirjasto ja mm. uusi kampus ja terveyskeskus tulollaan, ja Nokiaa pyritään kehittämään jatkuvasti. Täällä on hyvä asua. 

Mitä kehittäisit Nokialla?

Ennaltaehkäisy ja hoitoon pääsy ajoissa on tärkeää, on kyse sitten somaattisesta terveydestä tai mielenterveydestä, ja näitä tahtoisin vahvistaa. Lasten ja nuorten hyvinvointiin tulisi panostaa entistäkin enemmän, sitä kautta ennaltaehkäistään monia tulevaisuuden ongelmia. Myös keskustan elävöittäminen, joukkoliikenteen kehittäminen sekä yhteishengen nostattaminen esim. erilaisten vaikutusmahdollisuuksien, tapahtumien ja tempausten kautta toisi Nokialle lisää hyvää sykettä.

Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajalla?

Vapaa-ajalla vietän aikaa mieheni ja neljän lapseni kanssa, käyn luontopoluilla koirani kanssa, laulan kuorossa, askartelen ja toimin kehorauhan sekä tasa-arvon puolesta somessa esim. osallistumalla erilaisiin tempauksiin. Tykkään hyvistä keskusteluista sekä koti-illoista, joihin kuuluu sauna ja elokuvien katselu.

Motto:

Myönteinen kierre päälle!