Roivas Sari

42-vuotias myynnin ja markkinoinnin assistentti. Koulutukseltani restonomi ja artesaani. Olen myös kouluikäisten äiti ja sivutoiminen käsityöyrittäjä.

Miksi olet ehdolla Nokian demareissa: 

Nokian päätöksenteko tarvitsee tulevaisuuteen katsovaa rohkeutta ja rehellisyyttä. Useista arkipäiviimme vaikuttavista asioista päätetään paikallisesti. Haluan olla pitämässä huolta, että aina myös pitkälle tulevaisuuteen vaikuttavissa päätöksissä tehdään valinnat kestävän kehityksen ja oikeasti ihmisläheisten arvojen pohjalta.

Parasta Nokialla: 

Sijainti, asuinalueet ja luontoympäristö, monet mahdollisuudet olla upeasti kehittyvä kaupunki.

Mitä kehittäisit Nokialla: 

Haluan, että erityisesti lähiarki on sujuvaa ja turvallista. Meidän kaikkien arjen sujuvuuteen vaikuttavat isosti paikalliset palvelut, niin terveydenhuollossa kuin liikkumisessa, liikenteessä ja kouluissakin. Parasta satsausta tulevaisuuteen on kaikenikäisten kaupunkilaisten syrjäytymisen ehkäisy. Haluaisin siksi myös varmistaa, että jokainen nuori pääsisi ainakin yhden harrastuksen pariin. Harrastusten myötä onnistumiset poikivat varmasti onnistumisia muuallakin ja luottoporukassa tekeminen on kaikenikäisille iloa ja hyvää arkea tuottavaa.

Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi: 

Vapaa-aikani kuluu perheeni ja ystävieni kanssa sekä käsityöharrastusten parissa. Lisäksi pidän dekkareista sekä kirjoina, että sarjoina.

Motto: 

Rehellisyydellä ja rohkeudella, tulevaisuuteen katsoen, eilisestä oppien.